• Награден фонд

  1 место
  Хотел 4* - Халкидики, Грција викенд патување
  (викенд патување,две ноќевање,со појадок и вечера)
  *превозот не е вклучен во наградата

  2 место
  Хотел 4* - Халкидики, Грција викенд патување
  (викенд патување,едно ноќевање,со појадок и вечера)
  *превозот не е вклучен во наградата

  3 место
  Комплет дресови за целата екипа (Kappa) 

НАГРАДЕНИ 2018

Наградените учесници во екипни спортови на МЕСЕЦ НА СПОРТОТ 2018

 I место екипно: Netcetera

 II место екипно: Halk Banka

 III место екипно: Atlantic Group